Saltens flora på Internett Tilbake | Logg inn

Botanikkseminar på Høgskolen i Bodø lørdag 1. nov. 2003

Vinteren melder allerede sin ankomst og vi får leve på minnene av den enda en flott sommer!

Noen av oss husker godt prosjektsamlinga i Vestvatn, Skjerstad med alle de flotte botaniske opplevelsene vi hadde. Vi synes nå at det er på tide å treffes igjen på Høgskolen for å ha en oppsummering av det som er skjedd i Prosjekt Saltens Flora, lære oss mer om vanskelige underarter, fortsette der vi slapp i november i fjor. Vi vil også starte så smått og diskutere hva vi kan få til av aktiviteter sommeren 2004.

Vi inviterer med dette alle botanikkinteresserte i Salten velkommen til et nytt seminar på Høgskolen i Bodø lørdag 1. november kl 11.00 - 17.00.

For nykommere gjentar vi at målet med disse seminarene, som etter hvert er blitt tradisjon, er å ha et møtested for alle planteinteresserte i Salten, uansett kunnskapsnivå, hvor vi kan få litt faglig påfyll, utveksle erfaringer og ikke minst ha det trivelig sammen.

Program

1. Erfaringer av prosjektarbeidet i år og prosjektsamlinga i Skjerstad. Oppsummering og demonstrasjon av vår internettdatabase for planteregistreringer (kl. 11-13).

Kaffe og mat (kl. 13-14) med utveksling av tanker om neste sommer.

2. Gjennomgang av bilder og herbarieark av et skjønnsomt utvalg nærstående underarter som ikke nødvendigvis er spesielt vanskelige, men som likevel ikke alltid blir bestemt.

3. Eventuelt

Seminaret er selvfølgelig gratis, og vi håper så mange som mulig tar turen til høgskolen denne lørdagen. Har du spørsmål om seminaret, ta kontakt med

Mats på tlf. 755 17 333 a / 755 87 345 p / epost: mats.nettelbladt@hibo.no eller mndt@frisurf.no

Vel møtt på Høgskolen i Bodø, Avdeling for fiskeri- og naturfag, inngang B visavis kantina. Ved problem med å komme inn, ring oss på mobilnr: 416 38 037 (Mats) eller 975 20 734 (Trond).

20.10 2003- Flere saker

Disse sidene er laget av Lasse G. Dahl, webmaster@lassedahl.com.