Saltens flora på Internett Tilbake | Logg inn

Samling for botanikkinteresserte i Bodø 13. november 2004

Feltsesongen er definitivt over, i hvert fall for de fleste av oss. Det er dermed tid for å møtes i Bodø på vår sedvanlige høstsamling, hvor vi oppsummerer sommerens aktiviteter, inntar litt ny kunnskap og kanskje tenker litt framover mot neste sommer. Og ikke minst har det litt sosialt sammen i mørketida.

Salten Naturlag ønsker derfor alle botanikkinteresserte velkommen til ei ny samling på Høgskolen i Bodø, avdeling for fiskeri- og naturfag, lørdag 13. november kl. 11-17.

Program:

 • Myr er vel ikke den mest attraktive naturtypen for botanikere flest. Mange av våre mest spennende og sjeldne planter er imidlertid knyttet til myr. Vi ser litt nærmere på ulike typer myr, økologiske forhold og hvilke planter som vokser på denne naturtypen, ikke minst starr! Det blir foredrag, presentasjon av en del interessante myrplanter og mulighet til å studere disse nærmere.

 • Prosjekt Saltens Flora – resultater av sommerens florakartlegging i Hamarøy og Tysfjord blir presentert. Vi foretar en evaluering av opplegget rundt årets lokalflorasamling på Ulvsvåg, hvor hele 27 botanikkinteresserte fra hele landet deltok. Om tida strekker til vil vi gjerne ha en diskusjon på hvor neste års kartlegging skal foregå og litt om opplegget rundt denne.

  Innimellom programmet tar vi en matpause. Ta med noe å bite i, så ordner vi med kaffe/te.

  Har du noen spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt med Mats på tlf. 75 51 73 33 jobb / 75 58 73 45 privat / epost: mats.nettelbladt@hibo.no / mndt@online.no

  Dessverre holdes alle inngangene låst utenom kontortida, men det går ofte å ”slinke” med andre i hovedinngangen (A) der det fins parkering. Vi prøver å holde vakt der rundt kl 11. Dersom du får problem med å komme inn, kan du ringe oss på mobilnr: 416 38 037 (Mats) eller 975 20 734 (Trond).

  Vel møtt!

  28.10 2004- Flere saker

 • Disse sidene er laget av Lasse G. Dahl, webmaster@lassedahl.com.