Saltens flora på Internett Tilbake | Logg inn

Samling for botanikkinteresserte i Bodø 5. februar 2005

Salten Naturlag inviterer med dette alle botanikkinteresserte til ei ny samling på Høgskolen i Bodø, avdeling for fiskeri- og naturfag, lørdag 5. februar kl. 11-17.

Formålet med disse samlingene, som etterhvert er blitt en tradisjon, er å innta litt ny plantekunnskap, planlegge botanikkaktiviteter i Salten og ikke minst skape en sosial arena for botanikkinteresserte.

Tema:

Vannplanter - Dette er en gruppe planter, som vi vanligvis tar ganske lett på. Kunnskapen om utbredelsen til mange vannplanter er derfor betydelig mangelfull. Vi ser nærmere på et utvalg planter, som vokser i ferskvann og sjø, samt litt på metoder og utstyr for innsamling av vannplanter. Det blir også en repetisjon av myrplanter, som var tema på på samlingen 13.11.2004.

Prosjekt Saltens Flora - Årets florakartlegging i regi av prosjektet vil bli lagt til Saltdal kommune. Vi tar en diskusjon om forberedelser og gjennomføring av årets samling for florakartleggere.

Innimellom programmet tar vi en matpause. Ta med noe å bite i, så ordner vi te og kaffe.

Har du noen spørsmål, nøl ikke med å ta kontakt med Mats på tlf. 75 51 73 33 jobb / 75 58 73 45 privat / epost: mats.nettelbladt@hibo.no / mndt@online.no

Dessverre holdes alle inngangene låst utenom kontortida, men det går ofte å "slinke" med andre i hovedinngangen (A) der det fins parkering. Vi prøver å holde vakt der rundt kl 11. Dersom du kommer litt senere eller får problem med å komme inn, kan du ringe oss på mobilnr: 416 38 037 (Mats) eller 975 20 734 (Trond).

21.01 2005- Flere saker

Disse sidene er laget av Lasse G. Dahl, webmaster@lassedahl.com.